perjantai 9. lokakuuta 2015

Taas on Viron aika!

Nyt on ne Viron mestaruuskisat. Taas pitäisi sinne lähteä.
Tässä pakatessani hoin taas itselleni: passi, passi, passi, muista passi... Olen nimittäin unohtanut passin yhden jos toisenkin kerran. Aina sieltä Suomeen pääsee vaikka ajokortilla, mutta kyllä matka tyssää Suomen päässä satamaan, jos ei passia löydy.


Puhelin soi, mallini soittaa: "Lähdin ajelemaan Tampereelle ja unohdin passin!" :D Kerrankin näin päin. No, mutta kyllä me jotenkin se passi sieltä saadaan jossain kohtaa. :)
Kerrankin minä muistin!

Päätinkin tällä kertaa, että menemme iltalaivalla ja olemme yötä paatissa. Pääsemme aamulla klo:8.00 ulos laivasta ja sehän riittää. Messukeskuksessa tarvitsee olla klo:9.00 ja sehän on ihan sataman vieressä.
Hiukan mietityttää kuinka railakasta menoa mahtaa laivalla olla, ja kerrankin kun pitäisi itse mennä aikaisin nukkumaan. :D
Aamulla kisataan, odotetaan tuomarointi ja mennään taas täyttämään viinavarastot Superalkosta, ja loppuiltapäivä kierrellään messuilla. Illalla onkin sitten palkintojenjako.
Viime vuonna palkintojenjako myöhaistettiin muistaakseni kahdella tunnilla. Jouduimme käymään satamassa ja ostamassa uuden matkan eri paatille. Mutta eipä tuo haittanut, koska voitin koko kisat, joten olihan se hienoa olla ykköspallilla. Että ei yhtään paineita tälle vuodelle...

Koirat odottavat pääsyä hoitolaitumille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti